Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Angajam reprezentant vanzari

Stocon Srl

Acesta este Full-time pozitie in Bacau postat 5 martie 2016.

Alătură-te echipei!
Dorim să angajăm un inginer debutant în calitate de Reprezentant Vânzări pentru sisteme de încălzire și răcire în pardoseală, panouri solare, ventilație, instalații termice și sanitare, centrale, cazane, etc.

Tinerii studenți la Inginerie, aflați în ultimul an de studiu, pot aplica pentru acest job.

Despre Stocon Srl
Execuție lucrări de încălzire în pardoseală, instalații termice-sanitare, instalare panouri solare, sisteme de degivrare, sisteme de încălzire electrică, panouri radiante de joasă temperatură, obiecte sanitare, centrale pe gaz, cazane pe lemne, etc.
Stocon Srl este Distribuitor Autorizat Rehau instalaţii termice-sanitare,încălzire în pardoseală, canalizare fonoabsorbantă, Sonnenkraft panouri solare, Buderus centrale şi cazane.
Un scurt istoric
Înfiinţată în anul 1996 de doi ingineri tineri, prin muncă şi dedicare Stocon Srl a ocupat de la început o poziţie importantă pe piaţa prestărilor de servicii în domeniul instalaţiilor tehnico-sanitare. Din anul 1999, Stocon Srl devine Dealer Autorizat Rehau Polymer, reuţind astfel să crească calitatea serviciilor oferite clienţilor prin sisteme pentru instalaţii de încălzire şi sanitare de calitate germană. De aceea în momentul de faţă se poate spune că suntem veterani în Romania în instalaţii REHAU. De atunci până acum, crescând de la an la an ca firmă, cifră de afaceri, competenţă tehnologică şi de afaceri am strâns un portofoliu impresionant de lucrări: 6-7 ha de înăalzire în pardoseală, aproape 1 mil mp spaţii comerciale echipate cu sisteme de instalaţii (aici intrând şi toate obiectivele Iulius Mall din România).
Cine suntem acum ?
Acum suntem distribuitorii principali ai REHAU Polymer – instalaţii în Moldova, localizaţi în Bacău, având un sediu de firmă prietenos şi extrem de original conceput, practic un show-room REHAU pus la dispoziţia firmelor partenere cu toate facilităţile necesare şi suficiente unei firme să-şi convingă un client.
80% din cifra de afaceri este dată de distribuirea produselor REHAU prin firme partenere. Din instalatorii angajaţi în trecut mai sunt doar patru – şi ei veterani, a căror misiune importantă este rezolvarea problemelor delicate de natură tehnologică ale firmelor partenere, rezolvarea problemelor de garaţie şi a defecţiunilor sistemelor REHAU. Evident partea cu “defecţiunile REHAU” este o glumă pentru că instalaţiile REHAU nu se defecteză niciodată.
Stocon Srl este una dintre firmele reprezentative ca distribuitor a sistemelor de instalaţii REHAU.
Cu un portofoliu impresionant de colaboratori şi un dinamism in creştere parcă în contra crizei, reuşeste să ofere tuturor partenerilor, firme de instalaţii care sunt în contact direct cu clientul final, un pachet de servicii la aceeaşi înaltă valoare ca şi valoarea produselor REHAU furnizate.
O afirmaţie lăudativă, e drept, dar uşor de probat:
Cel mai bun şi cel mai implicat ajutor în marketing oferit firmelor partenere. Asta înseamnă un suport neobişnuit pe piaţa românească dat firmelor care lucrează cu produse REHAU pentru câştigarea lucrărilor, toate consultanţele implicite activităţii de marketing mergând până la contactul direct cu clientul final în susţinerea firmelor partenere.
Know-how pentru implementarea tehnologiilor furnizate, gratuit şi personalizat pentru fiecare firmă partener şi fiecare client al acesteia având parcă motto: “Toate lucrările noastre sunt impecabile!”. Nu o dată firme sau echipe de instalatori obişnuite cu un standard destul de scăzut şi temătoare în abordarea unor lucrări pretenţioase au fost îndrumate şi consiliate pentru obţinerea unor rezultate remarcabile care păreau greu de obţinut.
Suport de ofertare. Partenerii STOCON primesc oferte pe care le pot prezenta direct clientului final având incluse nu numai preţurile materialelor ci toate părţile componente ale soluţiei tehnice integrate incluzând manopere, consumabile, soluţia tehnică propriu-zisă, calcule de dimensionare.

Cum sa aplici

Fix: 0234546020 E-mail: office@stocon.ro Fax : 0234560090