Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Băcăuanii participă la cursurile gratuite pentru șomeri, în proiectul ”Phoenix -Programe integrate de ocupare!”

Aproape 150 de băcăuani aflați în căutarea unui loc de muncă s-au înscris la cursurile de formare profesională organizate în cadrul proiectului ”Phoenix – programe integrate de ocupare!”, derulat de Vlanda Company.
cursuri calificare (3)
Cursanții au fost împărțiți în cinci grupe, si își vor însuși atât noțiuni teoretice, cât și practice, în meseriile pentru care au optat. În cadrul proiectului, se acordă subvenții pentru absolvirea cursurilor și prime de succes celor care se angajează după absolvirea cursurilor.

Astfel, subvențiile pentru participarea și absolvirea cursurilor sunt de minimum 500 de lei pe lună. Pentru primii 37 de absolvenți care se vor angaja în domeniul cursului absolvit, în primele șase luni de la absolvire, se acordă o primă de 1.000 de lei. Diplomele acordate sunt recunoscute pe piața muncii în toată Uniunea Europeană.

În continuare, experții din cadrul proiectului ”Phoenix – programe integrate de ocupare!” vă așteaptă pentru înscrieri și activități de consiliere, mediere și orientare profesională la sediul Punctului Regional de Informare și Dezvoltare Profesională (PRIDP), din Bacău. Acesta funcționează pe strada Vasile Alecsandri, la numărul 25, etajul II, în incinta căminului Liceului de Construcții ”Anghel Saligny” (corpul în care funcționează și școala ”Grigore Tăbăcaru”.

Cursurile de formare profesională care se organizează în cadrul proiectului ”Phoenix – programe integrate de ocupare!” au o durată de 2,5 luni și sunt organizate pentru următoarele meserii:

– lucrător instalator pentru construcții;
– lucrător în tâmplărie;
– instalator instalații tehnico-sanitare și de gaz;
– frizerie, coafură, manichiură, pedichiură;
– confecționer – asamblor articole textile;
– frizerie.

Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0722454984 și 0723649179.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *