Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

CONSULTANT RECRUTARE

SC JOB4LIFE SRL

Acesta este Full-time pozitie in Bacau postat 22 martie 2017.

Agentia de recrutare Job4life cauta sa isi mareasca echipa! Scopul nostru este sa avem acoperire nationala, astfel incat sa fim cat mai aproape de candidati si cei interesati de un loc de munca in strainatate.

Pozitia: Consultant Recrutare
Posturi Disponibile : 1
Locatii: Bacau

Responsabilitati:
promovarea ofertelor de munca in mediul online/offline/retele de socializare;
evaluarea candidatilor conform criteriilor de eligibilitate;
redactare CV-uri;
prezentarea candidatilor eligibili catre Job4life Constanta;
prospectarea pietei locale in vederea identificarii de noi modalitati de promovare a ofertelor de munca, atragerea de candidati;
dezvoltarea bazei de date cu candidati;
sustinerea si reprezentarea companiei la diferite intalniri cu autoritati locale, posibili parteneri sau la diferite ocazii care implica participarea agentiei.

Cerinte:
Limba Engleza la nivel mediu spre avansat ( scris, vorbit, citit );
Limba Germana la nivel incepator spre mediu ( avantaj );
Experienta profesionala in domeniu ( avantaj );
Experienta profesionala in domeniile ce implica activitati de birou ( secretariat, relatii cu publicul, asistent vanzari, customer care services, asistent manager, operator calculator );
Studii superioare – avantaj.

Job4life este o agentie de recrutare cu 5 ani de experienta in domeniu, avand peste 400 de candidati plasati doar anul trecut la diversi clienti din intreaga Europa. Fiind in continua dezvoltare, suntem in cautarea unor colegi care sa ne reprezinte in teritoriu si sa promoveze serviciile noastre. Unul din cele mai importante aspecte cu care ne mandrim il reprezinta gratuitatea serviciilor oferite candidatilor, intrucat agentia noastra nu solicita nici un fel de taxe sau comisioane de la acestia.
Crezi ca esti o persoana potrivita jobului, vrei sa te dezvolti profesional intr-un mediu placut si esti o persoana dinamica, creativa? Ne-am bucura sa lucram impreuna si iti asteptam CV-ul pe adresa de email office@job4life.ro .

Cum sa aplici

office@job4life.ro