Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Echipa McDonald’s din Bacau te invita sa aplici pentru pozitia de Crew!

McDonald’s Bacau

Acesta este Full-time pozitie in Bacau postat 28 septembrie 2015.

Esti o persoana energica, dornica de a învata în permanenta lucruri noi, care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Esti înca student sau elev si doresti sa acumulezi experienta profesionala? Atunci poti opta pentru pozitia de Crew si beneficiezi de un program de lucru flexibil, training si oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt.

A lucra alaturi de McDonald’s înseamna mai mult decât a avea un loc de munca – toate calificarile noastre sunt create astfel încât sa dezvolte atât latura profesionala, cât si pe cea personala a angajatilor. Pozitia de Crew implica o activitate antrenanta si variata, care include toate zonele unui restaurant McDonald’s: bucatarie, case de marcat si sala de mese. Astfel, ai sansa de a acumula experienta necesara si de a-ti dezvolta abilitatile de comunicare.

Cum sa aplici

Cei care doresc sa aplice pentru pozitia de Crew în restaurantul McDonald’s din Bacau pot accesa pagina noastra de internet www.mcdonalds.ro, sectiunea Cariere, pentru a posta CV-ul sau pot merge personal în restaurant pentru a depune CV-ul.