Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Esti in cautarea unui loc de munca profitabil, stabil si satisfacator?

LUX-STUDIO

Acesta este Full-time pozitie in Bacau postat 13 iulie 2016.

Esti in cautarea unui loc de munca profitabil, stabil si satisfacator ?
LUX-Studio angajeaza modele videochat.

Suntem localizati in Bacau, intr-o locatie selecta, avem camere pentru fiecare model in parte. Locatia noastra respecta si este dotata dupa ultimile standarde in domeniu. Fiecare model lucreaza in camere separate. Cautam modele cu atitudinea potrivita. Iar atitudinea poate fi determinata de mai multe aspecte: experienta de lucru, stare de spirit, jovialitate, placerea de a discuta cu ceilalti, bagaj de cunostinte. Nu exista o proportie ideala pentru toate componentele, deci nu trebuie sa iti faci griji ca ai mai mult dintr-una si mai putin din alta. Oamenii nu sunt fiinte solitare, ei cauta tot timpul compania cuiva.

Castigul : Intre 300-1000 ron pe zi!. Comisionul este cel care care face diferenta castigului in aceasta meserie. Cu cat performanta este mai buna, cu atat povestile citite pe net devin realitate.

Program: Se lucreaza in ture de 8 ore. Pauzele si le ia fiecare in functie de cum are nevoie de ele.

Experienta. Este bine daca o ai, altfel suntem aici sa te invatam cum sa faci primii pasi in aceasta meserie. Nimeni nu s-a nascut invatat, dar daca vrei sa inveti noi suntem dispusi sa facem acest efort. La finalul zilei este o munca de echipa, chiar daca doar tu esti in lumina camerei.

Alte beneficii. Iti facem poze de profil, te invatam cum e cu machiajul, tinuta, postura, cum iti aranjezi cadrul sa arati cat mai frumoasa.

Te asteptam cu drag!
Echipa LUX-Studio
www.lux-studio.ro
Tel: 0745 179 505

Cum sa aplici

Te asteptam cu drag! Echipa LUX-Studio www.lux-studio.ro Tel: 0745 179 505