Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Operator depozit in Marea Britanie

Anonim

Acesta este Full-time pozitie in Marea Britanie postat 11 aprilie 2018.

RV Consulting&Recruitment – agentie de recrutare cu sediul in Marea Britanie si pune la dispozitia dvs locuri vacante in domeniul muncii necalificate in diverse depozite din zona West Midlands fara a se solicita nici un fel de taxe/comisioane.
Suntem echipa multilingvistica, motivata, tanara, portofoliul nostru de clienti cuprinde fabrici si depozite din domeniul de retail, automotive sau logistica. Consideram ca schimbul de informatii si comunicarea reprezinta cheia succesului, de aceea raspundem solicitarilor fiecarui candidat cu maxima seriozitate.
Ne adresam tuturor persoanelor motivate, flexibile, muncitoare si serioase care isi doresc o schimbare in viata, fie pe perioada scurta sau lunga de timp.
Cerinte:
– limba engleza nivel mediu conversational testata prin interviu telefonic
– barbati/ femei/ cupluri cu varsta cuprinsa intre 18-55 ani
– experienta intr-un domeniu asemanator constitue avantaj, insa nu constituie un criteriu de departajare,
– atitudine flexibila, persoane muncitoare, serioase, motivate, cu bune abilitati de comunicare, organizate si apte din punct de vedere fizic pentru efort.
Descrierea jobului: Locul de munca este in domeniul muncii necalificate, pe pozitii ca: lucrator depozit / manipulant marfa, (care presupune activitati de depozitare marfa, verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc, mutarea bunurilor si produselor in depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate, selectarea si ambalarea produselor pentru expediere, sarcini de incarcare si descarcare a marfii si bunurilor) si orice alte pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.
Activitatile de depozit sunt automatizate, dar unele sarcini pot solicita efort fizic din partea dumneavoastra.
Beneficii Oferite:
– Salarizarea incepand incepand de la £7.83/h si creste in functie de tura pe care veti lucra, disponibilitate pentru ore suplimentare
-Se ofera training gratuit la locul de munca
– Se lucreaza in ture de 8 ore ( zi /noapte / weekend, in functie de cerintele angajatorului)
– Plata saptamanala in cont bancar
Asistenta gratuita in obtinerea formelor legale de munca si sedere in Marea Britanie (NINO, Cont Bancar, etc) si pe intreg parcursul relocarii.

Cum sa aplici

Va stam la dispozitie la nr de telefon +4407404251405 (UK) in intervalul 11:00-19:00 E-mail: info.rv@rvconsulting.net