Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Posturi vacante la Universitatea George Bacovia

UNIVERSITATEA „GEORGE BACOVIA” DIN BACAU

Acesta este Full-time pozitie in Bacau postat 1 iunie 2016.

UNIVERSITATEA „GEORGE BACOVIA” DIN BACAU Facultatea stiinte Economie, Juridice si Administrative Departamentul Didactic si de Cercetare anunta scoaterea la concurs a urmatoarelor posturi vacante, anul universitar 2015/2016, semestrul II, publicate în Monitorul Oficial, nr. 571/10.05.2016, partea a III-a:

Profesor, pozitia 5, disciplinele: Filosofia dreptului; Protectia internationala a drepturilor omului; Dreptul Uniunii Europene; Politici comunitare.

Conferentiar, pozitia 15, disciplinele: Drept civil. Contracte; Drept civil. Mosteniri si liberalitati; Drept civil. Drepturi reale; Dreptul mediului.

Conferentiar, pozitia 16, disciplinele: Drept penal. Partea generala I; Drept penal. Partea generala II; Drept penal. Partea speciala I; Drept penal. Partea speciala II.

Înscrierea la concurs se face pâna la data de 26 august 2016. Conditiile pentru ocuparea functiilor didactice sunt cele prevazute de Hotarârea Guvernului nr. 457/2011, cu modificarile si completarile ulterioare privind aprobarea Metodologiei-cadru de concurs pentru ocuparea posturilor didactice si de cercetare vacante din învatamântul superior si de Metodologia proprie a universitatii.

Dosarul de concurs este constituit de candidat si se depune la Rectorat, luni – vineri între orele 10.00-13.00, sau prin intermediul serviciilor postale sau de curierat care permit confirmarea primirii.

Cum sa aplici

Relatii privind dosarul de concurs, tematica si metodologia de desfasurare se pot obtine de la compartimentul juridic resurse umane, telefon 0234/562600- 221 sau de pe site-ul web al Universitatii „George Bacovia” din Bacau.