Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Soldat-gradat rezervist voluntar

CENTRUL MILITAR JUDEŢEAN BACĂU

Acesta este Full-time pozitie postat 10 iulie 2017.

Centrul militar judeţean Bacău vă informează că în perioada 10.07.- 18.08.2017 desfăşoară activitatea de recrutare a cetăţenilor, pentru ocuparea posturilor de soldat-gradat rezervist voluntar în cadrul unităţilor militare ale Armatei României, dispuse în judeţul Bacău.
soldat-gradat
Pot fi recrutaţi tineri, bărbaţi şi femei, cu sau fără stagiu militar satisfăcut, absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu, cu vârsta între 18 ani şi 51 ani (neîmpliniţi până la semnarea contractului).

Pentru seria I de recrutare din anul 2017, sunt disponibile 22 de locuri în următoarele specialităţi militare: rachete şi artilerie antiaeriană, radiolocaţie.

Tinerii care doresc să urmeze o carieră de soldat-gradat rezervist voluntar în Armata României se înscriu la sediul Centrului militar judeţean Bacău şi întocmesc un dosar de candidat până la data de 18.08.2017.

Aceştia vor susţine probe de selecţie constând din testarea psihologică şi teste de pregătire fizică la o unitate militară din judeţul Bacău. Candidaţii declaraţi „ADMIS” la aceste probe vor efectua examinarea medicală la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu” din municipiul Focşani.

Rezerviştii voluntari selecționați execută o perioadă de instruire de până la 9 săptămâni, în funcţie de situaţia militară în care se află, pe timpul căreia beneficiază de următoarele drepturi şi facilităţi:

– drepturi salariale, de echipare şi de hrană, măsuri de protecţie socială şi asistenţă medicală potrivit reglementărilor aplicabile personalului militar în activitate;
– prima de fidelitate, acordată la semnarea fiecărui contract cu o durată de minimum 3 ani;
– recuperare după participarea la misiuni militare, potrivit reglementărilor aplicabile personalului militar în activitate;
– recompense prevăzute de regulamentele militare în vigoare;
– cursuri gratuite, în funcţie de nevoile unităţilor militare.

În perioada în care nu participă la instruire sau la îndeplinirea misiunilor specifice unităţilor militare în care sunt încadraţi, rezerviştii voluntari beneficiază lunar de o remuneraţie în cuantum de 10% din suma reprezentând solda de funcţie pe care sunt încadraţi.

Cum sa aplici

Informaţii referitoare despre conţinutul dosarului, numărul de locuri şi alte date necesare se pot obţine la sediul Biroului Informare-Recrutare Bacău, situat în strada Energiei, nr. 1, zilnic de luni până vineri între orele 08.00-16.00, telefon 0234512913, interior 132.