Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Specialist IT hardware – personal auxiliar de specialitate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ

Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ

Acesta este Full-time pozitie in Piatra Neamț postat 26 septembrie 2016.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău organizează la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ din Piatra Neamţ, str. Mihai Eminescu nr. 28, jud. Neamţ, în perioada de 14 – 18.11.2016, concurs de ocupare a postului vacant de specialist IT hardware – personal auxiliar de specialitate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ – 1 post.

Detalii privind condiţiile de înscriere şi organizare a concursului, tematica şi bibliografia, sunt afişate la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău din Bacău, str. Mihai Eminescu nr. 2, jud. Bacău, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ din Piatra Neamţ, str. Mihai Eminescu nr. 28, jud. Neamţ, cât şi pe pagina de internet http://pcabacau.mpublic.ro/, respectiv pe pagina de internet a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cum sa aplici

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, la telefon 0234.515.280 interior 107, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, la telefon 0233.211.342.