Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Supervizor Logistica

Anonim

Acesta este Full-time pozitie in BACAU postat 10 noiembrie 2017.

Supervisor Logistica
Esti potrivit postului de Supervisor Logistica daca:
-esti absolvent de studii superioare;
-ai experienta de cel putin 3 ani in coordonare depozit, activitate de distributie, de preferinta in FMCG;
-esti mandru de rezultatele obtinute impreuna cu echipele tale de pana acum;
-interactionezi cu usurinta cu diverse tipologii si activitatea intensa sub presiunea timpului nu reprezinta o noutate pentru tine.
Iata, pe scurt, ce face un Supervisor Logistica :
Coordoneaza, organizeaza, verifica activitatea logistica si administrativa a filialei, cat si modul de lucru al personalului din subordine (pickeri, gestionari, soferi, operatori facturare);
Urmareste costurile in scopul realizarii indicatorilor specifici si obtinerii de rezultate economice pozitive si sustinerea efectiva a vanzarilor din zona arondata.
Analizeaza si verifica permanent procesele desfasurate in cadrul depozitului de livrare, referitoare la: receptia loturilor de marfa, aranjarea corecta a loturilor de marfa in depozit si rotirea lor conform regulii FEFO si FIFO, pregatirea comenzilor de marfa, receptionarea si paletizarea comenzilor speciale KA, verificarea documentelor de livrare, verificarea comenzilor pregatite inaintea livrarii, consolidarea lor pe rute transport si incarcarea comenzilor in mijloacele de transport, circuitul documentelor si arhivarea lor conform procedurilor, efectuarea inventarelor de marfa si ambalaje. Intervine prin masuri specifice pentru corectarea oricaror neconcordante, cu informarea superiorului direct;
Intocmeste routingul zilnic aferent masinilor de distributie folosind programul de rutare ROADNET, tinand seama de capacitatea utila de transport a parcului si imbunatatirea gradului de incarcare / auto aferent fiecarei rute.
Asigura integrarea rutarii dinamice Roadnet cu WMS in vederea imbunatatirii continue a indicatorului de productivitate directa.
Planifica activitatea de distributie a marfurilor catre clientii deserviti, astfel incat sa se obtina o eficienta cat mai buna a acesteia.

Cum sa aplici

Esti prioritate pentru noi.In cel mai scurt timp te vom contacta.Trimite cv -ul :ramona.ecim@gmail.com