Anunturi gratuite – locuri de munca in Bacau

Pentru a posta un loc de munca Logare sau Creeaza un cont |  Posteaza un loc de munca

Trainer – limba engleza

SC Foreign languages Center SRL

Acesta este Full-time pozitie in Bacau postat 30 mai 2016.

Te vrem în echipa noastră! Foreign Languages Center for Kids angajează TRAINER de limba engleză pentru oraşele: Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti, Targu Ocna.

Suntem un centru de limbi străine cu experienţă, principalul nostru obiectiv fiind antrenarea copiilor astfel încât aceştia să gândească şi să se exprime corect în limba engleză, acest lucru fiind un demers care necesită alături de o metodologie foarte bine pusă la punct şi un suport didactic adecvat.
Fie că îţi doreşti un al doilea job sau vrei să fii trainer cu normă întreagă, noi te vrem în echipa noastră! Aşadar, dacă ne împărtăşeşti dragostea pentru limbile străine, eşti la curent cu noile metodologii de predare şi vrei să faci parte dintr-o echipa tânără, dinamică şi ambiţioasă, aşteptăm cu interes CV-ul tău!

Cerinţe :
-Cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat
-Metode moderne/atractive de predare
-Spirit inovativ, creativ, capacitatea de a susţine un curs interactiv
-Răbdare, pasiune pentru activitatea de training
-Modulul psihopedagogic constituie un avantaj

Foreign Languages Center for kids, organizează cursuri de limba engleză, pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani. Desfăşurarea cursurilor va avea loc fie sâmbătă (între orele 10:00 şi 15:30), fie în cursul săptămânii. Predarea cursurilor se va realiza la nivel de grupă, în funcţie de vârsta şi nivelul de limbă engleză al copiilor, însă grupa nu va avea mai mult de 10 cursanţi. Metoda de lucru se bazează în primul rând pe comunicare şi exerciţii interactive astfel încât la sfârşitul cursurilor, copiii să poată purta un dialog conform nivelului pe care îl au.

Cum sa aplici

Pentru a va face o idee cu privire la mediul şi modul de lucru, dar şi pentru a afla mai multe detalii despre noi, va invităm să accesaţi site-ul nostru : www.flc.ro, pagina noastră de Facebook : https://www.facebook.com/FLCIASI/?fref=ts sau să ne contactaţi la numărul de telefon : 0755.330.402 De asemenea, ne puteti trimite CV-ul dvs., insotit de o scrisoare de intentie pe adresa: cautisanu.a@gmail.com.